ایران اکازیون:ازگاردیا، اولین “ملت فضایی” بشریت، پس از پرتاب اولین ماهواره خود به فضا، یک قدم به ترک زمین نزدیکتر شد. با اینکه هدف نهایی این پروژه، سکونت میلیونها نفر بر روی اقمار مصنوعی به دور زمین است اما زحمت جمع کردن وسایل را به خود ندهید؛ ازگاردیا تنها یک ماهواره با ۵۰۰ گیگابایت تصویر و متن میباشد.
به گزارش بیگ بنگ، ازگاردیا اولین بار توسط دکتر “ایگور آشوربیلی” در ماه اکتبر سال جاری پیشنهاد شد که در آن ملتی مستقل و برابر، از امکان تحصیل رایگان برخوردار بوده و اولویت در آنجا صلح میباشد. ازگاردیا که بر روی مجموعه ای از ماهوارهها بنا می شود، به منظور فرار از کشمکشهای زمین طراحی شده و فاصله اندک آن با زمین باعث میشود عضوی از سازمان ملل متحد شناخته شود.
در این برهه به نظر میرسد این تفکر، توهمات یک انسان دیوانه یا مقدمهای بر یک داستان علمی-تخیلی باشد اما آشوربیلی بر روی هدف خود اصرار می ورزد و خود را اولین رئیس جمهور این ملت اعلام کرده است. اگر این مسئله، بهانه ای برای تبدیلشدن به یک “پادشاه فضا” نمیباشد پس چه چیزی است؟ آشوربیلی در ماه ژوئن سال جاری میلادی، ریز و درشت این طرح را به اشتراک گذاشت. او تاریخ ۱۸ ژوئن سال ۲۰۱۷ میلادی(۲۸ خرداد ۱۳۹۶) را روز ملی اتحاد ازگاردیا نامگذاری کرده و اولین روز تقویم این ملت دانست. او از ساکنان آیندۀ ازگاردیا خواست که نظر خود را در مورد قوانین اساسی و نمادهای این ملت اعلام کنند.
حال اولین تکه از ازگاردیا در تاریخ ۲۱ آبان ۱۳۹۶ به فضا پرتاب شد. ماهواره ازگاردیا، به عنوان یک ماموریت تدارکاتی توسط فضاپیمای ایستگاه فضایی بینالمللی، سیگنوس، به فضا پرتاب شد و قرار است اوایل ماه دسامبر به مدار اصلی خود فرستاده شود. سیستمهای این ماهواره در همان زمان فعال خواهند شد.
ازگاردیا ۱ با اندازۀ تقریبی ۲۰*۱۰*۱۰ سانتیمتر و وزن ۲.۸ کیلوگرم قابلیت سکونت را در خود ندارد اما میتوان آن را به عنوان اولین مرز این ملت فضایی دانست. به گفته آشوربیلی، پادشاه فضایی، این مرزها نباید مشکلی برای عضویت در سازمان ملل متحد ایجاد کند چرا که این ملت، قوانین اساسی و ارز(نام ارز:خورشیدی) مخصوص به خود را دارد. ناگفته نماند اگر مایل به سناتور شدن در این ملت هستید، هیچ مشکلی وجود ندارد. مطمئنیم که ازگاردیا ۱ تنها تکه ای از این پروژه خواهد بود که به فضا پرتاب می شود اما ته دلمان مایلیم آشوربیلی خلاف این مسئله را اثبات کند. ماجرا جذابتر از آن است که دنبالش نکنیم!
ترجمه: رضا کاظمی/ سایت علمی بیگ بنگ
منبع: newatlas.com