ایران اکازیون:بررسیهای جدید از اولین سیارک میانستارهای این احتمال را تشدید میکند که شاید این جرم حاوی آبی متعلق به سیستم ستارهای دیگری باشد.
این نتایج پس از آن به دست آمد که محققان تلاش کردند با استفاده از تلسکوپهای رادیویی وجود سیگنالهای رادیویی در این تکه سنگ سیگار مانند را بررسی کنند. اخترشناسان پروژه ابتکاری Breakthrough Listen فرکانسهای مختلف رادیویی را به امید یافتن نشانهای از حیات بیگانه روی این سیارک مورد بررسی قرار دادند اما در نهایت نتایج نشان دادند این تکه سنگ کاملا طبیعی است و هیچ ردپایی از تلاش بیگانگان برای برقراری ارتباط با زمین در آن مشاهده نمیشود.
علاوه بر این محققان دریافتند سیارک اوموآموا نور خورشید را باز میتاباند و شباهت زیادی به اجرام یخی سامانه خورشیدی زمین دارند که از پوستهای خشک برخوردارند. تحقیقات بیشتر نشان داد میلیونها سال قرار گیری در معرض تشعشعات کیهانی باعث شده تا لایهای کربنی در خارج از بدنه یخی این جرم تشکیل شود تا در مواجهه با خورشید در امان بماند. محاسبات پیشین نشان داده بودند طول این جرم ۱۰ برابر بیشتر از عرض آن است و اگرچه هنوز محاسبه دقیقی از طول این سیارک به دست نیامده، اما دانشمندان طول آن را دستکم ۴۰۰ متر تخمین میزنند.
سایت علمی بیگ بنگ / منبع: sciencealert.com