مجله ایران اکازیون

سیارات شبیه زمین در اطراف اغلب ستارگان وجود دارند!




ایران اکازیون:دانشمندان علوم سیاره‌ای با استفاده از داده‌های مربوط به هزاران سیاره ی کشف شده توسط تلسکوپ فضایی کپلر، محاسبه کردند صدها میلیارد سیاره مشابه زمین در کهکشان ما وجود دارند که می‌توانند از وجود زندگی پشتیبانی کنند.

سیاراتی که در منطقۀ گلدیلاکس ستاره میزبان قرار دارند از شانس زیادی برای وجود آب و پشتیبانی از حیات برخوردارند.

به گزارش بیگ بنگ، پژوهش جدیدی که تیم بوایرد، دانشجوی دکترا و چارلی لاین ویور، دانشیار دانشگاه ملی استرالیا (ANU) سرپرستی آن را بر عهده دارند، نشان دادند هر ستاره استاندارد، حدود دو سیاره در منطقه ی موسوم به گلدیلاکس (Goldilocks) دارد. در این ناحیه، فاصله از ستاره به حدی است که آب مایع که برای زندگی حیاتی است، می‌تواند وجود داشته باشد. لاین ویور، دانشیار دانشگاه ملی استرالیا (ANU) که در دانشکده اخترفیزیک و ستاره‌شناسی و همچنین دانشکده علوم زمینی مشغول به فعالیت است، می‌گوید: «مواد و ترکیبات لازم برای زندگی بسیار فراوان‌اند و در حال حاضر می‌دانیم محیط‌های قابل سکونت هم بسیار زیاد می‌باشند.»

طبق تحقیقات جدید، سیارات شبیه زمین در اطراف اغلب ستارگان وجود دارند.

آنها نشان دادند با این حال، جهان مملو از بیگانگانی هوشمند مشابه انسان نیست که بتوانند تلسکوپ‌های رادیویی و فضاپیما بسازند. در غیر این صورت، ما آنها را دیده و یا صدای آنها را شنیده بودیم. لاین ویور در ادامه اضافه کرد: «ممکن است بعضی مشکلات دیگر برای پیدایش زندگی وجود داشته باشند که تاکنون به آنها نپرداخته‌ایم یا اینکه تمدن‌های هوشمندانه تکامل پیدا کرده باشند ولی به دست خودشان نابود شده باشند.» جزئیات بیشتر این پژوهش در arxiv.org منتشر شده است.

سایت علمی بیگ بنگ / منبع: sciencedaily