ایران اکازیون:در روز ۱۶ آگوست(۲۶ مرداد) از فاصلهی ۲۹۵۰ کیلومتری زمین گذر کرد. جالب است بدانید، دانشمندان ناسا ۶ ساعت پس از گذر سیارک از نزدیکترین فاصله از کنار مین متوجهاش شدند.
به گزارش بیگ بنگ، این سیارک علاوه بر اینکه رکورد نزدیکترین فاصلهی اجرام آسمانی با زمین را به خود اختصاص داد، یکی از سریعترین آنها نیز بود و با سرعت ۴۴۴۰۰ کیلومتر بر ساعت از نزدیکی زمین گذشت. این سیارک همچنین یک برخورد سطحی را با جو زمین تجربه کرد و به اندازهای نزدیک شد که مدار سیارک تحت تاثیر گرانش زمین قرار گرفت و تغییر کرد و از زمین دور شد. محققان ناسا شش ساعت پس از نزدیک شدن این سیارک به نزدیکترین فاصله با زمین، توانستند توسط رصدخانه نوری پالومار کلتک، واقع در سن دیگو از آن عکس بگیرند.
گفته میشود حتی اگر این سیارک به زمین برخورد کرده بود، هیچ خسارتی در پی نمیداشت، چرا که با تنها حدود سه تا شش متر طول، قطعا در جو میسوخت و به سطح زمین نمی رسید. با این وجود، این موضوع کمی نگرانکننده است، چون نشان میدهد موجودات روی زمین آنچنان در بستر امنی قرار ندارند.
زیرا هر آن احتمال برخورد یک سیارک بزرگ با زمین وجود دارد و شاید یک انقراض بزرگ و گسترده رخ دهد. و نکته مهمتر این است که چقدر مهم است تلسکوپها به طور مداوم به تماشای آسمان بپردازند تا این گونه اجرام تهدید آمیز را شناسایی نمایند.
سایت علمی بیگ بنگ / اطلاعات بیشتر: NASA