بدون کار تیمی، ما هرگز پا به مریخ نخواهیم گذاشت!

0
172




ایران اکازیون:برای اینکه جامعه انسانی بتواند پا به مریخ بگذارد، ما فقط نیازمند درک فناوری نیستیم، بلکه نیازمند درک حالات روانشناختی گروه فضانوردانی هستیم که قرار است ماه‌ها بدون هیچگونه راه فراری در مکانی محدود زندگی کنند.

به گزارش بیگ بنگ، لورن بلک ول دن، نویسنده اصلی این پژوهش گفت:«کار تیمی و همکاری، اجزای مهم تمام سفرهای فضایی هستند و این موضوعات در ماموریت‌های طولانی مدت مانند سفر به مریخ برای فضانوردان از اهمیت بیشتری برخوردار خواهد بود. فضانوردان از خانه دور هستند و در جایی که بزرگتر از یک ون متوسط ​​نیست برای دو یا سه سال زندانی می‌شوند و در تماس‌های خود با زمین نیز باید تاخیرهای ۴۵ دقیقه‌ای یا بیشتر مواجه خواهند شد.

در حال حاضر، تحقیقات روانشناختی اندکی در مورد سفرهای فضایی، به خصوص برای بررسی وضعیت روانی تیم‌ها انجام شده است. لکن نویسندگان این مطالعه با استفاده از بهترین شیوه‌های روانشناسی، دیدگاه‌های تازه ای را در این مورد ارائه نموده‌اند که ناسا چگونه می‌تواند بهترین تیم‌ها را برای موفقیت در ماموریت‌های طولانی مدت فضایی گرد هم آورد.

فضانوردانی که از لحاظ احساسی پایدار، منطقی، پذیرای تجربه‌های جدید، انعطاف پذیر و در کار خود سختکوش بوده و بیش از حد درونگرا یا برونگرا نباشند؛ می‌توانند در این سفرها موفق‌تر باشند و با دیگران همکاری بهتری داشته باشند. به گفته نویسندگان، حس شوخ طبعی نیز برای پشت سر گذاشتن موقعیت‌های پر تنش بسیار مهم است. تاخیر طولانی در تماس‌های این فضانوردان با زمین به این معنی است که آنها باید بسیار مستقل و منطقی باشند، زیرا نمی‌توانند در ماموریت‌های خود به کمک‌های فوری تکیه کنند. نویسندگان می‌گویند که این یک چالش مداوم برای این فضانوردان است و لذا تعریف اهداف، ایجاد اعتماد متقابل بین افراد ِ تیم، وضع هنجارهای ارتباطی و برگزاری جلسات کاری می‌تواند کشمکش‌های بالقوه بین آنها را کاهش دهد. علاوه بر این، محققان استفاده از تکنولوژی‌های مدرن را برای نظارت بر سلامت فیزیکی فضانوردان و پیش‌بینی کشمکش‌ها و چالش‌هایی که می‌تواند در میان اعضای تیم به دلیل عدم وجود خواب روی دهد،  را توصیه می‌کنند.

لاندن در ادامه سخنانش اظهار داشت: «غلبه بر تضادهای موجود در هنگام تصمیم‌گیری، برنامه‌ریزی و  تصمیم‌گیری بعنوان یک تیم و رهبری مشارکتی، باید پیش از شروع ماموریت فضایی مورد توجه زیادی قرار گیرد.» این مقاله بخشی از یک موضوع ویژه روانشناس آمریکایی است که بر روانشناسی تیم‌ها و کارهای گروهی تمرکز دارد. این موضوع توسط سوزان مک دانیل، عضو مرکز پزشکی روچستر، و ادواردو سالاس، یکی از متخصصین دانشگاه رایس ویرایش شده است. جزئیات بیشتر این پژوهش در مقاله‌ای توسط انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شده است.

ترجمه: سهیلا دوست پژوه/ سایت علمی بیگ بنگ

منبع: sciencedaily.com

وب سایت بیگ بنگ یک سایت علمی، تحقیقاتی میباشد که توسط تعدادی از علاقمندان به علم و دانش اداره می شود. این سایت از اواخر سال 1391 تاکنون به فعالیت خود در این حوزه ادامه داده است.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CAPTCHA