دریافت سیگنال رادیویی اسرار آمیز از اعماق فضا

0
144




امواج رادیویی نشات گرفته از میلیاردها سال نوری دورتر دانشمندان را شگفت زده کرده، دانشمندان در پی حدس و گمان برای شناسایی منشاء این پدیده هستند، این امواج از سوی ET ها ارسال نشده است.

ایران اکازیون:یک تیم تحقیقاتی بین المللی،اعلام داشتند منابع زمینی چهار انفجار رادیویی پر قدرت ثبت کرده اند که از فاصله ای بسیار دور آمده ،این امواج از زمانی که جهان فقط نیمی از سن فعلی خود را داشته گسیل شده اند. انرژی بالای این انفجار نشان می دهد که این امواج از یک رویداد اخترفیزیکی بسیار عظیم سرچشمه می گیرد که شاید از ستاره های نوترونی یا سیاه چاله ها باشد.
cosmicradiob

عکس رادیوتلسکوپ پارکزِ CSIRO، که برای تایید وجود دسته ای ازانفجارهای رادیویی (FBR) به کار رفت به تصویری افزوده شده که نحوه توضیع گاز در کهکشان راه شیری را نشان می دهد. تک انفجار سریع رادیویی هم به صورت نقطه ای نورانی بسیار دورتر از صفحه ی کهکشان نشان داده شده است.

دن تورنتون یکی از اعضای این تحقیقات مشاهداتش را اینطور بیان کرد: این امواج رادیویی نشان دهنده رویدادهایی شدید و خشنی است که سرچشمه آن شامل مقادیر زیادی جرم یا انرژی است. شش سال پیش ،امواج رادیویی با منشا ناشناخته از یک انفجار کیهانی را خارج از کهکشان راه شیری شناسایی کردیم، اما هیچ‌کس مطمئن نبود که این امواج چه بوده و از کجا آمده بود. حتی مطمئن نبودیم که آیا واقعی بود یا خیر. بنابراین ما چهار سال گذشته را صرف جست و جوی امواج رادیویی کوتاه مدت صرف کردیم. چهار موج دیگر را شناسایی کردیم که همگی فقط چند میلی‌ثانیه باقی می‌مانند و دورترین آن‌ها متعلق به ۱۱ میلیارد سال نوری پیش است.
حیرت انگیز است که این یافته ها فقط بخش کوچکی از آسمان را نشان می دهد که یکی از این سیگنال ها هر ۱۰ ثانیه یک بار تکرار می شود. مدیر موسسه ماکس پلانک و استاد منچستر، مایکل کرامر، توضیح داد: ” این انفجارتنها یک دهم یک چشم به هم زدن طول می کشند. ما با تلسکوپ های فعلی مان باید خوش شانس باشیم که بتوانیم در نقطه ای مناسب و در زمان مناسب به آسمان نگاه کنیم. ولی اگر بتوانیم با “چشم های رادیویی” به آسمان بنگریم، درخشش و چشمک هایی که در سراسر آسمان هر روز پدیدار می شوند و می توانیم آنها را ببینیم.

این تیم، شامل محققانی از انگلستان، آلمان، ایتالیا، استرالیا و ایالات متحده آمریکا است، و از تلسکوپ رادیویی ۶۴ متری ( CSIRO ) در استرالیا برای دستیابی به نتایج استفاده می کنند. یکی از نویسندگان این مقاله می نویسد، فکر میکنم که منبع این امواج شاید از ستارگان نوترونی مغناطیسی که به نام “مگنتار” شناخته می شوند باشد. وی می گوید: انرژی که مگنتارها می توانند در عرض یک هزارم ثانیه، تولید کنند انرژی است که خورشید در ۳۰۰ هزار سال نمی تواند منتشر می کند.
این پژوهشگران می گویند که نتایجشان یکی از راه های پیدا کردن خواص فضای بین زمین و جایی که این فوران ها رخ داده ارایه می دهد. اما هنوز هیچکس به درستی نمی‌داند که چه چیزی فضای میان کهکشان‌ها را پر کرده است و امواج رادیویی در این میان مانند کاوشگرهایی عمل خواهند کرد تا راز برخی از مواد فراموش شده ی کیهان برملا شود.
دانشمندان با استفاده از تلسکوپ لاول از دانشگاه منچستر به دنبال شناخت و منشاء این امواج هستند.

Read More : http://phys.org/news/2013-07-cosmic-radio-cataclysmic.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CAPTCHA